ثبت جهاني بازار تبريز  نيازمند جريان زندگي در آن است

به گزارش ميراث آريا(chtn) به نقل از روابط عمومي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري استان آذربايجان شرقي ، تراب محمدي،رئيس سازمان ميراث فرهنگي آذربايجان شرقي در نخستين جلسه ستاد ثبت جهاني بازار تبريز ضمن اظهار مطلب فوق گفت: تشکيل اين ستاد از سوي مديريت ارشد استان و به رياست استاندار آذربايجان شرقي نشان دهنده اهميت موضوع ثبت بازار تبريز است.

وي اضافه کرد: بي ترديد بازار تبريز براي معرفي به سازمان يونسکو براي ثبت در سال 2010 ميلادي نواقصي دارد که بايد در يک پلان مديريتي تعريف شده به حل آنها پرداخت.

رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري استان موضوعاتي همچون ايمني، آتش‌سوزي، آب و فاضلاب، برق، تلفن و گاز را از مشکلات اصلي بازار تبريز برشمرد و اشاره کرد: در طول سال‌هاي گذشته علاوه بر تغيير کارکرد برخي مغازه‌ها و از بين رفتن برخي واحدها همچون حمام و يخچال، معماري آنها نيز تغيير يافته است. حريم بازار و حفظ و ر عايت مسايل جانبي آن نيز از جمله مهمترين مسايل است.

محمدي افزود: مهمترين مسئله در مورد بازار تبريز، همدلي و همراهي مديران استان ،اصناف و اتحاديه‌ها و انجمن اسلامي بازار است که به شکر خدا اين همدلي ايجاد شده است و تشکيل اين ستاد با حضور تمامي اعضا نشانه آن محسوب مي‌شود.

در اين جلسه پس از اظهارات نمايندگان اصناف، سازمان بازرگاني، دادگستري، فرمانداري، مخابرات، برق، گاز، شهرداري و نيروي انتظامي استان، غفاري معاون سياسي و امنيتي استاندار آذربايجان شرقي و رئيس جلسه ستاد ثبت جهاني بازار تبريز؛ خواستار ايجاد دبيرخانه اين ستاد در سازمان ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري استان شد و همچنين به لازم‌الاجرا بودن مصوبات ستاد اشاره کرد.

وي اضافه کرد: ضمن جلب همکاري مردم و اصناف به عنوان صاحبان واقعي اين اثر بي‌نظير بايد قبول کنيم که ثبت اين اثر برکات بي‌شماري دارد که نمي‌توان به راحتي از آن صرف نظر کرد.

غفاري گفت: مديران استاني نبايد فقط مشکلات را طرح کنند بلکه وظيفه دارند در جهت حل آنها کوشش کنند و اولين گام آماده سازي طرح جامع بازار است که در آن وظايف تمام دستگاه‌ها تعيين شود.

غفاري در پايان افزود: تمام دستگاه‌هاي مسئول بايد از هر اقدامي که اصالت بازار را دچار خدشه کند جلوگيري کنند تا بزرگترين بازار مسقف جهان از هر صدمه‌اي در امان باشد و ثبت جهاني بر افتخارات آن بيافزايد.

گفتني است ستاد ثبت جهاني بازار تبريز به رياست استانداري آذربايجان شرقي و با حضور دستگاه‌هاي مرتبط همچون سازمان ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري، دادگستري، شهرداري، مخابرات، شرکت برق، نيروي انتظامي، انجمن اسلامي بازار، بازرگاني، فرمانداري و مجمع امور صنفي کار خود را با اين جلسه آغاز کرد و در پيگيري مصوبات و پيش‌بيني راهکارهاي اصلاح وضعيت موجود به صورت مرتب تشکيل جلسه خواهد داد./106

انتهای پیام/

کد خبر 1387053022